Στην καθημερινή βελτίωση του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος μίλησε λίγο πριν την αναχώρηση των «πρασίνων» για Γαλλία.

Στην καθημερινή βελτίωση του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος μίλησε λίγο πριν την αναχώρηση των «πρασίνων» για Γαλλία.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως η ομάδα δεν είναι στη κατάσταση που θα βρεθούν στο τέλος της σεζόν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γκραντ:

«Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό στην EuroLeague. Σε κάθε ματς μπορείς να κερδίσεις ή να χάσεις στην EuroLeague. Πάμε εκεί και θα είμαστε έτοιμοι.

Από όσα έχω δει από την Παρί παίζουν αρκετά γρήγορα, πρέπει να επιστρέφουμε στην άμυνα. Πλησιάζουμε σε αυτό που θέλουμε. Δεν είμαστε εκεί που θα βρεθούμε στο τέλος της σεζόν, αλλά βελτιωνόμαστε κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα».

Ο γκαρντ των «πρασίνων», που πέτυχε ένα πολύ μεγάλο σουτ στο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον ΠΑΟΚ για τη Stoiximan GBL, στάθηκε στην ταχύτητα των Παριζιάνων που όμως μετρούν δύο ήττες στη φετινή διοργάνωση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.