Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματά του για την πρώην ομάδα του

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για την Μπαρτσελόνα. Θρύλος της ομάδας των «μπλαουγκράνα» τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής. Μπορεί να κλείνει 12 χρόνια μακριά από τη Βαρκελώνη αλλά η αγάπη πάντα μένει ζωντανή.

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του στη συνέντευξη στο «Che Tempo Che Fa»

Όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον Μέσι, ο Πεπ δεν μπορούσε να κρύψει το χαμόγελό του. «Πρέπει να τον γνωρίσεις. Για μένα είναι εύκολο να πεις ότι είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Ο πιο δυνατός; Ίσως είναι έλλειψη σεβασμού προς τον Πελέ και τον Μαραντόνα, αλλά για εμένα είναι», τόνισε ο Καταλανός.

«Δεν έχω δει ποτέ κάποιον σαν αυτόν την προπόνηση, δεν μπορείς να τον φανταστείς να διατηρεί αυτή τη συνέχεια για 15-20 χρόνια. Όταν τον βλέπεις από κοντά, σκέφτεσαι τον Τάιγκερ Γουντς ή τον Μάικλ Τζόρνταν: Ήμασταν τυχεροί που ήμαστε στην εποχή του», κατέληξε ο προπονητής


Επιπλέον, ο Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για τον αντίπαλο που δεν θα ήθελε να αντιμετωπίσει στο Champions League, αφήνοντας μια ξεκάθαρη απάντηση: «Καλή ερώτηση. Τη Μπαρτσελόνα, ίσως. Η αγάπη που έχω γι’ αυτήν με καταστρέφει. Γεννήθηκα σε μια μικρή πόλη κοντά. Είναι στην καρδιά μου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.