Η Ισπανία κατέκτησε το UEFA Euro 2024 με τον Λουίς Ντε λα Φουέντε στο «τιμόνι» της, ωστόσο δεν έχει ανανέωσει ακόμη το συμβολαιό του.

Η Ισπανία κατέκτησε το UEFA Euro 2024 με τον Λουίς Ντε λα Φουέντε στο «τιμόνι» της.

Ο 63χρονος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα τον Δεκέμβριο του 2022 από τον Λουίς Ενρίκε και την έκανε πρωταθλήτρια Ευρώπης, παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Ο Ντε λα Φουέντε ωστόσο εξέφρασε τα παράπονά του σχετικά με το συμβόλαιό του, αφού όπως υποστηρίζει δεν του έχει γίνει η παραμικρή ανανέωση από τότε που υπέγραψε με την Κ21 της Ισπανίας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

«Το συμβόλαιο που με δένει με την εθνική Ισπανίας είναι το ίδιο ακριβώς που υπέγραψα όταν προωθήθηκα από την Κ21 της Ισπανίας στην Ανδρών, δεν μου έχει γίνει η παραμικρή ανανέωση.

Δεν είναι λογικό ένας πρωταθλητής Ευρώπης να είναι χωρίς συμβόλαιο. Σε όλα τα μέλη του επιτελείου μου, έχουν βελτιωθεί οι όροι του συμβολαίου τους, το σωστό θα ήταν λοιπόν να υπογράψω και εγώ ένα νέο συμβόλαιο.

Νιώθω την υποστήριξη των ανθρώπων της ομοσπονδίας αλλά είμαι σίγουρος πως αν ήταν στη θέση μου ο Λουίς Ενρίκε, το ζήτημα αυτό θα είχε ήδη λυθεί», δήλωσε σε ισπανικά μέσα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.