Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπράγκα και μεταξύ άλλων αποθέωσε τον Μουζακίτη.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπράγκα και μεταξύ άλλων αποθέωσε τον Μουζακίτη για την εξαιρετική του εμφάνιση.

«Πού και πού βγαίνουν τέτοιοι παίκτες. Ο Μουζακίτης μας έχει ενθουσιάσει γιατί και στο προηγούμενο παιχνίδι έδειξε χαρακτήρα. Όταν έχεις φάτσα καλού παιδιού, δεν σημαίνει ότι είσαι και αδύναμος. Έχει αυτή την συμπαθητική φυσιογνωμία, αλλά είναι και δυνατός», ανέφερε συγκεκριμένα ο Μεντιλίμπαρ και πρόσθεσε για την αναμέτρηση:

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ξεκινήσαμε καλά, έπειτα η Μπράγκα πίεσε, έκανε μια πολύ καλή ευκαιρία και μας δυσκόλεψε. Στο δεύτερο μέρος όμως είχαμε την υπεροχή. Ήμασταν καλοί για 70 λεπτά, όχι και τόσο για 20 λεπτά. Είπα ότι το ποδόσφαιρο του αντιπάλου μας βοηθάει.

Σήμερα εμείς ήμασταν καλύτεροι στο στιλ παιχνιδιού μας με την πίεση ψηλά. Ο αντίπαλος δεν έκανε τόσο καλά τη δική του δουλειά στο να αμύνεται και γι’ αυτό κερδίσαμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.