Χωρίς τον Ρόκας Γιοκουμπάιτις θα παραταχθεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στη Βιλερμπάν (3/10, 22:00).

Χωρίς τον Ρόκας Γιοκουμπάιτις θα παραταχθεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στη Βιλερμπάν (3/10, 22:00).

Ο Λιθουανός άσος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της ισραηλινής ομάδας κόντρα στην Εφές στο 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Παναθηναϊκό Στάδιο και δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Έτσι ο Όντεντ Κάτας θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γιοκουμπάιτις, με την αποστολή της Μακάμπι να πετάει για το Βελιγράδι ενόψει της αναμέτρησης με τη Βιλερμπάν νωρίτερα υπό τον φόβο επίθεση στο Ισραήλ από το Ιράν.

Μένει να δούμε πως θα καλυφθεί εκ των έσω αυτό το σημαντικό κενό. Μακάμπι Τελ Αβίβ

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.