Με το παιχνίδι Λαμία-Πανσερραϊκός ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική της Super League - Η βαθμολογία

Η 6η αγωνιστική της Super League έχει νέα ομάδα στην κορυφή, τον Ολυμπιακό να επιστρέφει στις νίκες και ένα Άρη…που γουστάρει.

Η Ένωση επικράτησε του Παναθηναϊκό και πάτησε κορυφή, που εκμεταλλέυτηκε την νίκη του Άρη στην Τούμπα με την ομάδα του Άκη Μάντζιου μετά τη νίκη με τον Ολυμπιακό να κερδίζει και το ντέρμπι της πόλης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Ο Ολυμπιακός με αέρα φρεσκάδας και νιάτων επικράτησε του Ατρομήτου με 2-0 και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί απώλειες στη Super League. Διπλό με ανατροπάρα πέτυχε ο Παναιτωλικός στο Ηράκλειο ενώ στο «χ» έμειναν τα Βόλος-Athens Kallithea και Αστέρας Λεβαδειακό.

Με το παιχνίδι Λαμία-Πανσερραϊκός ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική της Super League. Οι Σερραίοι πέρασαν νικηφόρα από το «Αθανάσιος Διάκος» πανηγυρίζοντας έτσι την πρώτη τους φετινή νίκη στο πρωτάθλημα και πιάνοντας στους 4 βαθμούς τον Βόλο.

Η βαθμολογία

Standings provided by Sofascore
Η επόμενη αγωνιστική

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

18:30: Ατρόμητος – Βόλος
19:30: Παναιτωλικός – ΑΕΚ
20:00: Άρης – Λαμία

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

16:00: Πανσερραϊκός – ΟΦΗ
17:00: Athens Kallithea– Αστέρας
19:00: Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ
20:30: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός