Στην Κύπρο βρίσκεται ο Στέφαν Γιόβετιτς για λογαριασμό της Ομόνοιας παρά το γεγονός ότι είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό.

Στην Κύπρο βρίσκεται ο Στέφαν Γιόβετιτς για λογαριασμό της Ομόνοιας.

Ο Μαυροβούνιος επιθετικός θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση των πρασίνων για να επικυρώσουν τη συμφωνία των προηγούμενων ημερών.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει έρθει σε συμφωνία για υπέγραψε διετούς διάρκειας και αναμένεται να ανακοινωθεί ακόμα και εντός της ημέρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιόβετιτς είχε ακουστεί τις τελευταίες ημέρες και για τον Ολυμπιακό καθώς φημολογούταν το σενάριο επιστροφής του.

Εν αναμονή λοιπόν των επίσημων ανακοινώσεων.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.