Ο Γιάννης Καστρίτης στάθηκε στη βελτίωση που πρέπει να δείχνει ο Άρης μετά από τέτοια παιχνίδια, όπως αυτό στο Super Cup με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Καστρίτης στάθηκε στη βελτίωση που πρέπει να δείχνει ο Άρης μετά από τέτοια παιχνίδια, όπως αυτό στο Super Cup με τον Παναθηναϊκό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καστρίτης:

«Αυτά είναι παιχνίδια που πρέπει να εκμεταλλευόμαστε για να βελτιωνόμαστε από κάθε κατοχή, να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε κατοχή.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είμαστε απολύτως ευχαριστημένοι για την εικόνα μας αμυντικά, όμως στο δεύτερο τα παιδιά προσπάθησαν και στάθηκαν σε ανταγωνιστικό βαθμό. Κρατάμε τα θετικά, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και κοιτάμε την επόμενη αναμέτρηση αύριο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.