Ο προπονητής της Γαλατασαράι, Μπουρούκ, χαρακτήρισε ενδιαφέρον το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, δίνοντας συγχαρητήρια στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο προπονητής της Γαλατασαράι, Οκάν Μπουρούκ, χαρακτήρισε ενδιαφέρον το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μάλιστα, δήλωσε ευχαριστημένος που η ομάδα του ξεκίνησε νικηφόρα τα παιχνίδια του League Phase.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV o Μπουρούκ:

«Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, το οποίο έπρεπε να το κερδίσουμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και γενικότερα στην ομάδα του ΠΑΟΚ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.