Αύριο (24/9) η εκτελεστική επιτροπή της UEFA στη συνεδρίασή της στην Πράγα, θα ανακοινώσει την έδρα του τελικού Champions League 2027.

Αύριο (24/9) η εκτελεστική επιτροπή της UEFA στη συνεδρίασή της στην Πράγα, θα ανακοινώσει την έδρα του τελικού Champions League 2027, που εκτός απροόπτου θα είναι το Σαν Σίρο στο Μιλάνο.

Να σημειωθεί ότι στην εκτελεστική επιτροπή της UEFA, τον Μάιο στο Λονδίνο, όταν έγιναν γνωστές οι έδρες των τελικών του 2026 και του 2027, είχε ανακοινωθεί ότι «για το 2027, η UEFA περιμένει να λάβει πρόσθετες πληροφορίες από την FIGC (ιταλική ομοσπονδία) σχετικά με την ανακαίνιση του σταδίου Σαν Σίρο στο Μιλάνο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Επίσης αύριο, ανάμεσα σε άλλα, θα ανακοινωθεί η κατανομή του μεριδίου αλληλεγγύης για συλλόγους που δεν συμμετέχουν στις διοργανώσεις ανδρών της UEFA (κύκλος 2024/27). UEFA

Εν αναμονή λοιπόν της ανακοίνωσης της έδρας του τελικού.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.