Ο Κάρλο Αντσελότι σε δηλώσεις του για τον αυριανό αγώνα της Ρεάλ με την Αλαβές έκανε μια σύγκριση και με την Μίλαν.

Ο Κάρλο Αντσελότι σε δηλώσεις του για τον αυριανό αγώνα της Ρεάλ με την Αλαβές έκανε μια σύγκριση και με την Μίλαν.

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμα πότε θα αποσυρθώ. Μου αρέσει να κάνω αυτή τη δουλειά και η προσπάθειά μου δεν συγκρίνεται με αυτή των παικτών.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Ίσως ψυχικά, γιατί είναι αλήθεια ότι υπάρχει πίεση και ευθύνη, αλλά μου αρέσει. Προς το παρόν δεν έχω ημερομηνία λήξης. Θα συνεχίσω, θα ήθελα να είμαι προπονητής για πολλά χρόνια».

Είχα τη μεγάλη τύχη να προπονώ μεγάλους συλλόγους, όπως η Μίλαν, για την οποία τρέφω ιδιαίτερη αγάπη. Αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό. Αντσελότι

Το να είσαι σε αυτόν τον πάγκο 300 φορές δεν σημαίνει ότι είναι ένα θαύμα, αλλά είναι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.