Σύμφωνα με τη «Daily Mail» ο Μάρτιν Όντεγκαρντ θα λείψει για τουλάχιστον δύο μήνες από τα παιχνίδια και τα πλάνα της Άρσεναλ.

Ο Μάρτιν Όντεγκαρντ από τότε που πήγε στην Άρσεναλ κατάφερε να περάσει στο επόμενο επίπεδο. Τόσο αυτός, όσο και η αγγλική ομάδα έδειξαν άμεσα ότι ταιριάζουν. Από τον Ιανουάριο του 2021, μέχρι και προσφάτως είχε χάσει ελάχιστα παιχνίδια. Μέχρι που τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι της εθνικής Νορβηγίας με αντίπαλο την Αυστρία για το Nations League.

Ο αστράγαλος του έμπειρου μέσου έγινε σαν… καρπούζι. Οι πρώτες εκτιμήσεις και οι πρώτες εξετάσεις έκαναν λόγο για απουσία τουλάχιστον τριών εβδομάδων. Αλλά αυτές θα μπορούσαν να γίνουν έξι. Μιας και όλα θα κρίνονταν από τον τρόπο που θα πήγαινε η αποθεραπεία του ταλαντούχου μέσου.

Ο Μάρτιν Όντεγκαρντ, όμως, δεν αποκλείεται να λείψει -εν τέλει- περισσότερο καιρό. Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Daily Mail» υπάρχει πρόβλημα σε κάποιους από τους συνδέσμους του αριστερού του αστραγάλου. Κάτι που δείχνει ότι θα πρέπει να μείνει στα «πιτς» για περισσότερο καιρό. Δηλαδή περίπου στις οκτώ εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι ο Μίκελ Αρτέτα δεν θα τον υπολογίζει για τους επόμενους δύο μήνες με πιθανή ημερομηνία επιστροφής του να ορίζεται τα μέσα του Νοεμβρίου.