O Κιλιάν Μπαπέ έχει ένα παραπάνω κίνητρο στο φετινό Champions League, ώστε να σημειώσει όσα πιο πολλά γκολ γίνεται!

O Κιλιάν Μπαπέ είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς και αποτελεσματικούς παίκτες που υπάρχουν τα τελευταία χρόνια στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Λογικό και επόμενο η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως και άλλες κορυφαίες ομάδες, να θέλουν να τον αποκτήσουν. Ωστόσο, εκείνος έδωσε τα χέρια με την ισπανική ομάδα.

Κάτι που σημαίνει από εδώ και πέρα θα πανηγυρίζει με τα δικά της χρώματα τα γκολ του σε La Liga και Champions League. Η αρχή της σεζόν δεν είναι τόσο εντυπωσιακή. Παρόλα αυτά δεν είναι και κακή! Οπότε όλοι θεωρούν και ποντάρουν στις δεξιότητες του Γάλλου σούπερ σταρ. Ότι θα καταφέρει να ανεβάσει στροφές και με την απόδοσή του θα σημειώσει περισσότερα τέρματα στο μέλλον.

Ο Κιλιάν Μπαπέ στα επερχόμενα ματς του Champions League έχει και έναν παραπάνω λόγο να σημειώσει περισσότερα από οκτώ γκολ αυτή τη σεζόν στα «αστέρια». Μιας και αν φτάσει το εν λόγω νούμερο ή αν το ξεπεράσει τότε θα γίνει ο 6ος στην ιστορία του θεσμού με τα περισσότερα τέρματα. Και θα είναι μόλις 25 ετών.

Το νούμερο δεν είναι δύσκολο να επιτευχθεί από τον ταλαντούχο στράικερ. Αλλά η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του και να είναι ακόμα πιο αποτελεσματικός μπροστά από την αντίπαλη εστία!