Ο Αντριέν Ραμπιό θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μαρσέιγ και αυτό το deal στοίχισε αρκετά εκατομμύρια ευρώ στον γαλλικό σύλλογο.

O Αντριέν Ραμπιό πέρασε ένα… περίεργο καλοκαίρι. Από την ώρα και τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τη Γιουβέντους δέχτηκε αρκετές προτάσεις από πολλούς συλλόγους. Ωστόσο, καμία δεν ήταν αυτή που τον ικανοποιούσε. Κουμάντο στην καριέρα του έκανε και κάνει η μητέρα του. Μιας και αυτή είναι η μάνατζέρ του.

Ωστόσο, όσο δεν ερχόταν η κατάλληλη πρόταση τα… άκυρα ήταν ολοένα και περισσότερα. Μέχρι που έληξε η μεταγραφική περίοδος. Αυτό δεν εμπόδισε, όμως, εκείνον να ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η Μαρσέιγ ήταν αυτή που ήρθε σε συμφωνία μαζί του και θα τον χαίρεται για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» ο Αντριέν Ραμπιό υπέγραψε deal που θα τον κρατήσει στη γαλλική ομάδα, ως το καλοκαίρι του 2026. Αυτό, όμως, που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη είναι τα χρήματα που πήρε ο έμπειρος μέσος σαν bonus υπογραφής. Αυτά φτάνουν τα δέκα εκατομμύρια ευρώ. Και σίγουρα δεν είναι καθόλου άσχημα. Μία συμφωνία που έχει από την αρχή ως το τέλος την… υπογραφή της μάνατζέρ του: δηλαδή της μητέρας του.