Σοβαρό πλήγμα για την Μπαρτσελόνα αποτελεί ο τραυματισμός του Ντάνι Όλμο ο οποίος θα μείνει ένα μήνα εκτός.

Σοβαρό πλήγμα για την Μπαρτσελόνα αποτελεί ο τραυματισμός του Ντάνι Όλμο.

Ο Ισπανός διεθνής μέσος της ομάδας της Βαρκελόνης τραυματίστηκε στο χθεσινό ματς κόντρα στη Τζιρόνα και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα στο δεξί του αστράγαλο. Μπαρτσελόνα

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Τα ισπανικά ΜΜΕ θεωρούν πως ο Ολμο θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα και θα χάσει κρίσιμα ματς τόσο στη La Liga, όσο και στο Champions League.

Επομένως, ο καταλανικός σύλλογος θα έχει μια πολύ σημαντική απουσία για το επόμενο διάστημα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.