Η ΑΕΚ χθες κατέστησε σαφές για πολλοστή φορά στον κόσμο της ότι δεν θα πρέπει να γίνει το παραμικρό στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι.

Η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της χθες κατέστησε σαφές για πολλοστή φορά στον κόσμο της ότι δεν θα πρέπει να γίνει το παραμικρό στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο, κάτι που θα έβαζε σε κίνδυνο τιμωρίας έδρας την Ένωση.

Με νέο μήνυμά της προς τον κόσμο, η ΑΕΚ τονίζει πως δεν θα πρέπει να ανάψει ούτε ένα βεγγαλικό ή καπνογόνο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σ

Επίσης, δεν θα πρέπει να πέσει ούτε ένα αντικείμενο καθώς αν αυτό συμβεί τότε η Ένωση θα κινδυνεύει με κεκλεισμένων των θυρών στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σε δύο αγωνιστικές.

Το μήνυμα της ΑΕΚ:

Το μήνυμα της ΑΕΚ

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.