Ο Γκάμπριελ Μαγκαλάες σημείωσε ακόμη ένα σημαντικό γκολ για την Άρσεναλ στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Τότεναμ.

Ο Γκάμπριελ Μαγκαλάες είναι ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς. Όχι μόνο στην Αγγλία, αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη. Είναι ένας παίκτης που κάνει τη ζωή πολύ δύσκολη για τους επιθετικούς που θα σταθούν κοντά του.

Μιας και μπορεί να είναι πολύ δυνατός στον αέρα αλλά και με την μπάλα στα πόδια. Επίσης είναι πολύ γρήγορος στη σκέψη και στην εκτέλεση και όλα αυτά μαζί τον φέρνουν πολύ κοντά στην κορυφή.

Ωστόσο, ο Γκάμπριελ Μαγκαλάες από τότε που άφησε τη Λιλ για την Άρσεναλ το καλοκαίρι του 2020 είναι ένας από εκείνους που σκοράρουν ακατάπαυστα. Ειδικά στις στημένες μπαλιές των Λονδρέζων. Κάτι που έκανε και στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Τότεναμ στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Premier League, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του με σκορ 1-0.

Από το 2020 μέχρι και σήμερα ο Βραζιλιάνος στόπερ έχει πανηγυρίσει 15 τέρματα. Ένα στατιστικό που τον φέρνει στην πρώτη θέση των αμυντικών που έχουν σημειώσει κάποιο γκολ, μιας και αυτός έχει πετύχει τα περισσότερα από κάθε άλλον στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης!

Ιδού το στατιστικό που δείχνει ότι ο Γκάμπριελ είναι κορυφαίος αμυντικός στην Ευρώπη όσον αφορά το σκοράρισμα: