Ο Σέρχιο Αραούχο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για την μεταγραφή του στη Σέρο Πορτένιο τονίζοντας πως ήρθε για τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Σέρχιο Αραούχο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για την μεταγραφή του στη Σέρο Πορτένιο.

Ο Αργεντινός πρώην άσος της ΑΕΚ έκανε ειδική αναφορά στον Μανόλο Χιμένεθ, τον οποίο ουσιαστικά επικαλέστηκε για την απόφασή του να υπογράψει στην ομάδα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Συγκεκριμένα, τόνισε ο Αραούχο:

«Ήρθα εδώ επειδή με κάλεσε ο Μανόλο, ήμουν πρωταθλητής μαζί του. Είμαι έτοιμος να παίξω και λέω στον κόσμο ότι παρόλο που υπογράφω για τρεις μήνες έρχομαι με την επιθυμία να τα… σπάσω όλα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.