Την εστία της Ρεάλ Μαδρίτης θα υπερασπίζεται ως το 2030 ο Αντρέι Λούνιν, όπως έκανε γνωστό με επίσημο τρόπο η ισπανική ομάδα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία από εκείνες τις ομάδες που δύσκολα κάποιος μπορεί να της πει όχι. Δύσκολα κάποιος παίκτης αν έχει την ευκαιρία να παίξει με τη φανέλα της δεν θα το κάνει. Ακόμα και αν γνωρίζει ότι δεν θα είναι από τους πρωταγωνιστές της. Έτσι και με τον Αντρέι Λούνιν, όπου ανανέωσε τη συνεργασία του με την ισπανική ομάδα ως το καλοκαίρι του 2030, όπως έγινε γνωστό από τους Μαδριλένους.

Ο Ουκρανός κίπερ την περασμένη σεζόν αντικατέστησε τον τραυματία, Τιμπό Κουρτουά, με επιτυχία. Κατάφερε να κάνει αρκετά και καλά ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ειδικά στο Champions League, όπου υπάρχουν μέχρι και σήμερα κάποιες…σκιές για τους λόγους που δεν έπαιξε στον τελικό κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ με την επίσημη εκδοχή να λέει ότι ήταν άρρωστος και δεν μπορούσε.

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώριζε από το τέλος της σεζόν ότι ο Λούνιν ήθελε να παραμείνει σε αυτή. Αλλά να έχει βασικό ρόλο και να μην αγωνίζεται μόνο όταν δεν μπορεί ο Κουρτουά. Αυτό δεν ήταν εφικτό. Γι’ αυτό τον λόγο και εκείνος απειλούσε ότι θα φύγει ή ότι διαθέτει προτάσεις στα χέρια του.

Εν τέλει οι Ισπανοί όχι μόνο τον έπεισαν να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Μα αυτό θα έχει διάρκεια για τα επόμενα έξι χρόνια, αφού θα τον κρατήσει στην ισπανική πρωτεύουσα ως το 2030!