Ο Ρόδρι με δηλώσεις του μίλησε και αναφέρθηκε για το υψηλό επίπεδο που υπάρχει στην Premier League και τους παίκτες που ξεχωρίζει.

Ο Ρόδρι είναι ένας από τους καλύτερους μέσους που υπάρχουν στον κόσμο. Από τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Η παρουσία του στη Μάντσεστερ Σίτι έχει παίξει σημαντικό ρόλο, ώστε το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα να φτάσει τις τέσσερις συνεχόμενες κατακτήσεις πρωταθλημάτων στην Αγγλία.

Όταν δεν αγωνίζεται λόγω κάποιου τραυματισμού ή λόγω καρτών η απουσία του είναι τεράστια. Μάλιστα, την περσινή σεζόν στα παιχνίδια που έχασε οι «πολίτες» γνώρισαν την ήττα. Όπως στο Βόρειο Λονδίνο με την Άρσεναλ ή και στο «Βίλα Παρκ» απέναντι στην Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι.

Ο Ρόδρι είναι από εκείνους τους παίκτες που έχουν εικόνα και άποψη για άλλους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, δεν είχε πρόβλημα να αποθεώσει δύο από τους παίκτες της Άρσεναλ. Ο λόγος για τον Ντέκλαν Ράις και τον Ζορζίνιο, όπου σύμφωνα με τον Ισπανό χαφ είναι δύο μέσοι πραγματικό παράδειγμα για πολλούς άλλους!

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Ρόδρι για τους παίκτες που ξεχωρίζει:

«Αν μου ζητάτε να σας πω κάποιους παίκτες συγκεκριμένα τότε σίγουρα θα ξεχάσω κάποιους. Και σίγουρα αυτό θα είναι άδικο για κάποιους άλλους. Ωστόσο, αυτοί που μου έρχονται άμεσα και πρόχειρα στο μυαλό είναι σίγουρα ένας από αυτούς ο Ντέκλαν Ράις. Είναι πολύ καλός παίκτης. Μου αρέσει αρκετά αυτό που κάνει. Είναι σε έναν διαφορετικό ρόλο από εμένα.

Και λίγο πιο παλιά λάτρευα τον Ζορζίνιο. Όταν ήταν σε καλύτερη φόρμα ήταν απλά απίθανος.

Θα έπρεπε να μου κάνετε πιο νωρίς αυτή την ερώτηση. Και λίγο πιο παλιά θαύμαζα αρκετά τον Μπουσκέτς, τον Κασεμίρο κα τον Τσάμπι Αλόνσο. Παίκτες δηλαδή που μπορούσαν να ελέγξουν το παιχνίδι», τα λόγια του.