Μεγάλη τιμωρία περιμένει τη Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με όλα όσα ξέρει και δηλώσει ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέ Τέμπας.

H Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει μία. Ούτε δύο. Αλλά 115 κατηγορίες που πρέπει να αντιμετωπίσει. Κάτι που είναι γνωστό εδώ και χρόνια. Ωστόσο, κανείς στην Αγγλία δεν ξέρει -και ούτε στον υπόλοιπο κόσμο- γιατί έχουν καθυστερήσει τόσο πολύ και τόσο τραγικά τα αρμόδια όργανα να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους, ώστε να ξεκαθαρίσει μια και καλή το τοπίο στην Premier League.

Όλα θα μπουν σε μία σειρά από τη Δευτέρα (16/9) όταν θα ξεκινήσει η διαδικασία της απολογίας των πρωταθλητών Αγγλίας. Όμως, ο Χαβιέ Τέμπας φαίνεται πως είναι κάτι παραπάνω από σίγουρος ότι ο πέλεκυς θα είναι βαρύς για τους «πολίτες». Τουλάχιστον αυτό τόνισε με δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo».

Η Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να τιμωρηθεί σκληρά και αυστηρά. Μιας και ήδη πολλές ομάδες της Premier League είναι ενοχλημένες με την ανοχή που υπάρχει προς το πρόσωπο των ποδοσφαιριστών του Πεπ Γκουαρντιόλα. Κάτι που έχει μάθει ο Τέμπας από συζητήσεις του με άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της Premier League, αλλά και των άλλων ομάδων του Νησιού.

Μένει να δούμε από εδώ και πέρα αν θα πέσει μέσα ή όχι…

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο πρόεδρος της La Liga για την επερχόμενη ποινή που μπορεί να έχει η Μάντσεστερ Σίτι:

«Έχω μιλήσει με αρκετούς στη διοίκηση των συλλόγων και μου λένε όλοι πως όσα έχουν βγει στην επιφάνεια αναφορικά με τα οικονομικά, οφείλουν να επιφέρουν και τη μεγάλη ποινή στους Πρωταθλητές», τα λόγια του.