Ο Τόνι Κρόος μαθαίνει στον γιο του, μερικά από τα δικά του μυστικά και γιατί έγινε τόσο καλός με την μπάλα στα πόδια του!

Ο Τόνι Κρόος θα μπορούσε εύκολα και άνετα να βρίσκεται στα αγωνιστικά πλάνα της Ρεάλ Μαδρίτης και του Κάρλο Αντσελότι. Να κάνει ακόμα άπειρα χιλιόμετρα για χάρη της ισπανικής ομάδας.

Ωστόσο, τον περασμένο Μάιο έκανε γνωστό ότι σκοπό έχει να σταθεί δίπλα στην οικογένειά του. Να περάσει παραπάνω χρόνο με τα παιδιά του και τη γυναίκα του. Τώρα που ακόμα έχει όρεξη και θέλει να τα βοηθήσει όσο περισσότερο γίνεται σε αυτή την ηλικία που βρίσκονται.

Από την άλλη όταν ο πατέρας του είναι ο Τόνι Κρόος δεν γίνεται να μην πάρεις… μυρωδιά μερικά από τα μυστικά του. Μερικούς από τους λόγους που ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουμε δει ποτέ στον χώρο του κέντρου. Ο παλαίμαχος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπάγερν Μονάχου κάνει… ιδιαίτερα μαθήματα στον κανακάρη του, ώστε να μπορεί και αυτός να έχει την ίδια ευχέρεια, όπως εκείνος, στο να κατεβάζει την μπάλα. Να την «κολλάει» στα πόδια του.

Και η αλήθεια είναι ότι μόνο άσχημα δεν τα πήγε. Μήπως πρέπει να τον έχει στα υπόψιν του για το μέλλον ο Κάρλο Αντσελότι; Απλά το αφήνουμε εδώ εμείς!

Ιδού τι μαθαίνει στον γιο του ο Τόνι Κρόος: