Ο Πολ Τζορτζ μίλησε για την ερχόμενη σεζόν, η οποία τον βρίσκει με την ομάδα της Φιλαδέλφεια και μοναδικός του στόχος είναι να νικάει.

Ο Πολ Τζορτζ μίλησε για την ερχόμενη σεζόν, η οποία τον βρίσκει με την ομάδα της Φιλαδέλφεια.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός star τόνισε πως μοναδικός του στόχος είναι να κερδίζει.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Η σχετική δήλωση του Τζορτζ:

«Μόνο να νικάω. Αυτός είναι ο προσωπικός μου στόχος. Να νικάω στο υψηλότερο επίπεδο.

Να νικάω με τους Σίξερς, δε θέλουν να κάνουν τίποτα άλλο από το να νικάνε και το γνωρίζω αυτό. Οπότε μόνο αυτό έχω στο μυαλό μου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.