Ο Ζινεντίν Ζιντάν σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το ματς που δεν μπορεί να ξεχάσει με τίποτα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν κοντεύει να κλείσει 20 χρόνια εκτός αγωνιστικών χώρων. Ήταν Μάιος του 2006 όταν φόρεσε για τα τελευταία φορά τα παπούτσια του και τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης για να αγωνιστεί, αλλά το φινάλε ήρθε για εκείνον στα γήπεδα της Γερμανίας και του Παγκοσμίου Κυπέλλου που έγινε λίγο αργότερα και όπου έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης με την εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Ωστόσο, ένα μεγάλο κομμάτι του το έζησε και το πέρασε με την ισπανική ομάδα. Σίγουρα στο μυαλό του υπάρχουν πολλές στιγμές και ακόμη περισσότερα γκολ όπου θα έχει να πει κάτι γι’ αυτά. Ή έστω να τα θυμάται στο πίσω μέρος του εγκεφάλου του.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν σε συνέντευξη που έδωσε επισήμανε ότι το ματς που του έχει μείνει πολύ βαθιά χαραγμένο ήταν το τελευταίο της περιόδου 2005-2006. Με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Μία αναμέτρηση που την θυμάται πολύ καλά, αφού το «παρών» τότε είχαν δώσει όλα τα μέλη της οικογένειάς του και αρκετοί από τους στενούς του φίλους!

Αναλυτικά όλα όσα είχε να πει ο Ζινεντίν Ζιντάν για το τελευταίο του ματς με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Τι μου θυμίζει αυτή η φανέλα; Σίγουρα την τελευταία μου σεζόν με τη Ρέαλ Μαδρίτης. Αυτή που ήταν και η τελευταία μου σαν παίκτης γενικότερα. Νομίζω η συγκεκριμένη ήταν από το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ.

Αυτό ήταν και ένα από τα πιο έντονα ματς που έχω να θυμάμαι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Με έκανε να κλάψω. Ακόμα δακρύζω μερικές φορές όταν το σκέφτομαι ή το έχω στο νου μου. Ήταν τόσο σημαντικό για εμένα, γιατί ήταν το τελευταίο της καριέρας μου με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ήταν φίλοι και συγγενείς στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”.

Ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα. Ήταν special για πολλούς λόγους. Γι’ αυτό το θυμάμαι πολύ καλά μέχρι και σήμερα», τα λόγια του.