Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε να πει τα καλύτερα λόγια για τον... εαυτό του και το πέρασμα που έκανε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν και παραμένει ένας από τους καλύτερους και πιο αποτελεσματικούς φορ που υπάρχουν στον κόσμο. Και ας είναι 39 ετών. Και ας μην είναι πλέον στο ίδιο επίπεδο που ήταν πριν από μερικά χρόνια. Ακόμα και τώρα που δεν είναι το ίδιο γρήγορος, παραμένει θανάσιμη απειλή μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Κάτι που έδειξε με τα δύο γκολ που σημείωσε με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας κόντρα σε Κροατία και Σκωτία αντίστοιχα για το Nations League. Xάρη σε αυτά έφτασε τα 901 στην καριέρα του και έδειξε ότι ακόμα το…’χει.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μιλώντας στην εκπομπή «FIVE UK», σχολίασε την εποχή που ήταν ακόμα παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όχι στην αρχή της καριέρας του, αλλά στο δεύτερο πέρασμα που είχε από τους «κόκκινους διαβόλους» που κράτησε περίπου για 1,5 χρόνο και παρά το προχωρημένο της ηλικίας του κατάφερε να διαπρέψει στην Premier League και το Champions League με τους Άγγλους έχοντας αρκετά γκολ στο ενεργητικό του.

Ο ίδιος θεωρεί ότι στα 37 του τα πήγε εξαιρετικά. Ειδικά την πρώτη του χρονιά πιστεύει ότι έκανε μαγικά πράγματα. Γι’ αυτό και το ανέφερε αρκετές φορές στην κουβέντα. Παρά το γεγονός ότι και τότε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε πολλά εσωτερική ζητήματα να λύσει!

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για το πέρασμά του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Όταν επέστρεψα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήμουν πολύ χαρούμενος. Εκείνη την εποχή ήμουν και ένας από τους κορυφαίους σκόρερ της ομάδας. Έκανα μαγικά πράγματα την πρώτη μου σεζόν στην ομάδα. Στα 37 μου κιόλας! Ήμουν ο τρίτος σκόρερ του πρωταθλήματος, παρά την ηλικία μου.

Σκόραρα και στην Ευρώπη. Σε κάθε παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Champions League. Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι αυτό; Νομίζω έφτασα κάπου στα 17 με 18 τέρματα εκείνη τη σεζόν. Ήμουν απίθανος», τα λόγια του.