Ο Λαμίν Γιαμάλ δεν είναι μόνο μεγάλο ταλέντο. Αλλά και ένας νέος παίκτης που δεν σταματάει να δουλεύει πολύ σκληρά για να φτάσει ψηλά.

O Λαμίν Γιαμάλ είναι το επόμενο Golden Boy του ευρωπαϊκού και του ισπανικού ποδοσφαίρου. Εκείνος που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μία και μόνο προσωπική του ενέργεια. Να πάρει το ματς με μία κούρσα ή με μία ασίστ σε κάποιον συμπαίκτη του ή να σημειώσει κάποιο απίθανο γκολ.

Ο νεαρός εξτρέμ στο πρόσφατο Euro της Γερμανίας κατάφερε να συμβάλλει τα μέγιστα, ώστε η Ισπανία να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης. Εκείνος έκλεψε την παράσταση με τις εμφανίσεις που έκανε. Και πιο πολύ με το τέρμα που σημείωσε απέναντι στην εθνική ομάδα της Γαλλίας που ψηφίστηκε και ως το καλύτερο του τουρνουά.

Ο Λαμίν Γιαμάλ, όμως, δεν είναι μόνο ένα φυσικό ταλέντο. Μιλάμε για έναν παίκτη που έχει μερικά προσόντα για να φτάσει πολύ ψηλά και να κάνει από τώρα μία καριέρα υψηλών προδιαγραφών. Ωστόσο, εκείνος έχει ήδη ξεκινήσει την σκληρή δουλειά. Κάτι που φαίνεται σε μία φωτογραφία που δημοσίευσε η ισπανική εφημερίδα «AS».

Σε αυτή φαίνεται ο νεαρός επιθετικός και η διαφορά που είχε πριν και μετά από την εντατική προπόνηση μηνών. Σε αυτό το χρονικό διάστημα ο Γιαμάλ έγινε πιο γεροδεμένος και πήρε οκτώ κιλά μυϊκής μάζας. Κάτι που τον βοηθάει αρκετά, ώστε να μην χάνει μονομαχίες και να μην πέφτει εύκολα κάτω με το παραμικρό τζαρτζάρισμα.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μόλις 17 ετών και βρίσκεται στην ανάπτυξη. Οπότε αν συνεχίσει έτσι τα καλύτερα είναι στον δρόμο για εκείνον, την Μπαρτσελόνα και την εθνική Ισπανίας.

Ιδού η φωτογραφία που δείχνει ότι η σκληρή δουλειά του Λαμίν Γιαμάλ έπιασε τόσο μέσα σε μερικούς μήνες: