Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες είχε πολλά νεύρα -και το έδειξε- μετά την ήττα της Αργεντινής από την Κολομβία για τα προκριματικά του Mundial.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Είναι από εκείνους τους παίκτες που έχουν προσφέρει τα μέγιστα τα τελευταία χρόνια στην εθνική ομάδα της Αργεντινής στον δρόμο για την κατάκτηση των δύο Copa America και του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Ωστόσο, από την άλλη όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι και το καλύτερο… παιδί. Αρκετές φορές έχει βρεθεί στο επίκεντρο για την προκλητική συμπεριφορά του προς τους αντιπάλους του. Είτε με αυτά που κάνει (χοροί), είτε για τις… κατάρες που ρίχνει. Αυτή τη φορά, όμως, ξέφυγε για τα καλά.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες είδε την Κολομβία να νικάει την Αργεντινή με σκορ 2-1. Και αυτό ήταν κάτι που δεν του άρεσε και φρόντισε να το δείξει με τον χειρότερο τρόπο, αφού από τα νεύρα του όχι μόνο η συμπεριφορά του δεν ήταν αυτή που έπρεπε, αλλά παραλίγο να σπάσει μία κάμερα την ώρα που απλά εκείνη ήταν μπροστά του.

Ιδού η απαράδεκτη κίνηση του Εμιλιάνο Μαρτίνες κόντρα στο τηλεοπτικό δίκτυο που κάλυπτε τον αγώνα: