Ο Νταβίντ Φοφανά είναι θέμα χρόνου να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, όπως έγραψε και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο στο «Χ» με ανάρτησή του.

Η ΑΕΚ μέχρι και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών δεν σταματάει τα… ΜΠΑΜ! Μιας και έκανε ακόμη μία υπέρβαση για τα ελληνικά -αλλά και τα δικά της- δεδομένα. Όπως έκανε γνωστό ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Νταβίντ Φοφανά θα ανήκει στην «Ένωση» για τον επόμενο χρόνο, όντας δανεικός από την Τσέλσι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο έχει μπει ρήτρα που φτάνει τα 20 εκατομμύρια λίρες και θα πρέπει να καταβάλει η ελληνική ομάδα, ώστε να τον κάνει δικό της μόνιμα από το καλοκαίρι του 2025!

Η ΑΕΚ από την ώρα και τη στιγμή που άλλαξε διοίκηση έχει δείξει ότι έχει σκοπό να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη και να φέρει παίκτες στην Ελλάδα που πριν από μερικά χρόνια έκαναν σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό. Πρώτος και καλύτερος σε αυτή τη λίστα ήταν και παραμένει ο Έρικ Λαμέλα, ο οποίος σιγά- σιγά έχει ξεκινήσει να δείχνει την κλάση και την ποιότητά του στη Super League.

Η «Ένωση» πέρα από την περίπτωση του Φοφανά είχε πολύ ψηλά και εκείνη του Αντονί Μαρσιάλ. Ωστόσο, ο Γάλλος εξτρέμ δεν έδειξε να… ψήνεται για την Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι η πρόταση της ελληνικής ομάδας ήταν πολύ καλή όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι. Πλέον για να φορέσει ο Φοφανά τα «κιτρινόμαυρα» έχουν μείνει μόνο οι τυπικές υπογραφές και οι ιατρικές εξετάσεις.