Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε να πει μόνο καλά και θετικά λόγια για τη μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την ώρα και τη στιγμή που πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης έμελλε να δείξει το ταλέντο. Την κλάση και την ποιότητα που διαθέτει. Ο Πορτογάλος από το καλοκαίρι του 2009, μέχρι και εκείνο του 2018, όταν άφησε την ισπανική ομάδα για τη Γιουβέντους δεν σταμάτησε να σκοράρει και να σηκώνει τίτλους με τους Μαδριλένους.

Ένας από εκείνους που τον θαύμαζαν όσο δεν πήγαινε εκείνη την εποχή ήταν ένα παιδί από το Παρίσι. Ένα παιδί που είχε γεμίσει το δωμάτιό του με αφήσεις του σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου. Αυτό το παιδί λέγεται Κιλιάν Μπαπέ και πριν από μερικούς μήνες έκανε και αυτός το όνειρό του πραγματικότητα: φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι ο Γάλλος στράικερ θα πάει… άπατος. Μιας και δεν έχει μάθει να μην είναι πρώτο βιολί σε μία ομάδα. Ενώ άλλοι πιστεύουν ότι οι σχέσεις του με τον Βινίσιους Τζούνιορ δεν θα αργήσουν να πάρουν την κάτω βόλτα. Κάτι που θα φέρει και μία αγωνιστική «κοιλιά».

Σε καμία από τις δύο κατηγορίες δεν ανήκει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος άσος με δηλώσεις του επισήμανε ότι η ισπανική ομάδα έκανε μία μεγάλη και σημαντική προσθήκη με την απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ, ενώ θεωρεί ότι δεν θα αργήσει να αποδώσει και να σημειώσει πολλά γκολ με τους «μερένχες».

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Κιλιάν Μπαπέ και τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης:

«Έχω την αίσθηση ότι ο Κιλιάν Μπαπέ πρόκειται να τα πάει πολύ καλά στη Ρέαλ Μαδρίτης τώρα που πήρε εκεί μεταγραφή. Η δομή που υπάρχει στην ομάδα και γενικότερα τα στεγανά που έχει αυτός ο σύλλογος είναι πολύ δυνατά και πολύ καλά!

Έχουν έναν πολύ καλό προπονητή και έναν σπουδαίο πρόεδρο στον σύλλογο. Είμαι σίγουρος ότι ο Κιλιάν Μπαπέ θα τα πάει εξαιρετικά στη Ρεάλ Μαδρίτης», τα λόγια του.