Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζει μεγάλες στιγμές τώρα που έφτασε τα 900 γκολ στην καριέρα του, σύμφωνα με τον Πατρίς Εβρά και όλα όσα δήλωσε.

O Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σταματάει να σκοράρει. Δεν σταματάει να μεγαλώνει την εικόνα, τον θρύλο και τον μύθο του. Ο Πορτογάλος στράικερ ήταν ο MVP της εθνικής Πορτογαλίας στα δύο παιχνίδια που έδωσε για το Nations League. Μιας και στα δύο σκόραρε, φτάνοντας έτσι τα 901 τέρματα στην καριέρα του και παράλληλα βοήθησε σημαντικά, ώστε να έρθουν οι νίκες με Κροατία και Σκωτία αντίστοιχα.

Ωστόσο, το μεγάλο του όνειρο από εδώ και πέρα είναι άλλο: να φτάσει και να ξεπεράσει τα 1000 γκολ. Μιας και κανείς άλλος δεν έχει καταφέρει κάτι αντίστοιχο. Κάτι ιστορικό σαν αυτό.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σταματάει την σκληρή δουλειά. Δεν σταματάει να κοιτάει ψηλά. Μάλιστα, σύμφωνα με τον πρώην συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πατρίς Εβρά, είναι το κατάλληλο παράδειγμα για τα νέα παιδιά και γενικότερα για εκείνους που θέλουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Πατρίς Εβρά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τα 900 γκολ που έφτασε στην καριέρα του:

«Εύχομαι τα καλύτερα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Έχει ένα όραμα και είναι πολύ σπουδαίο αυτό. Ειδικά για τα νέα παιδιά που θέλουν να παίξουν τώρα ποδόσφαιρο και να ξεκινήσουν την καριέρα τους.

Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι αν και εφόσον στην καριέρα του ένας παίκτης φτάσει τα 300 γκολ είναι πολύ σημαντικό και πολύ μεγάλο νούμερο. Θεωρείται top! Οπότε μπορείτε να καταλάβετε πόσο σημαντικό και πόσο μεγάλο είναι για τον Κριστιάνο που έχει φτάσει πλέον τα 900 γκολ στην καριέρα του. Είναι κάτι μοναδικό. Είναι κάτι απίστευτο. Για παράδειγμα ο Μπαπέ έχει κάτι λιγότερο από 350 γκολ στην καριέρα του αυτή την ώρα που μιλάμε. Αλλά για την ηλικία του είναι κάτι απίθανο και σπουδαίο επίσης.

Για τον Κριστιάνο κάθε γκολ είναι μοναδικό. Του δίνει την ίδια χαρά. Κάθε από αυτά τα 900 γκολ είναι κάτι απίστευτο για εκείνον. Μιας και κάθε γκολ θα το πανηγυρίσει το ίδιο έξαλλα και έντονα. Κάθε γκολ για εκείνον είναι σαν να έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο τύπος είναι… μανιακός με το να βοηθάει την ομάδα του. Και αυτός ήταν πάντα ο στόχος του. Δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό. Αν νιώθει ότι μπορεί και πρέπει να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, τότε θα το κάνει. Και θα προσπαθήσει να το κατακτήσει κιόλας. Άλλωστε δεν είναι τόσο μακριά πλέον το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Του εύχομαι να σκοράρει ακόμα περισσότερα γκολ. Να φτάσει τα 1000 ή ακόμα και τα 1.100, μιας και αξίζει την αγάπη και τον σεβασμό κάθε ποδοσφαιρόφιλου. Είναι το απόλυτο παράδειγμα για τα νέα παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο και θέλουν να φτάσουν ψηλά σαν παίκτες ή σαν αθλητές. Άλλωστε όλα αυτά που έχει πετύχει, πέρα από 900 γκολ του, είναι κάτι μοναδικό και απίστευτο», τα λόγια του.