Στην Άστον Βίλα είναι κάτι παραπάνω από σίγουροι για το μέλλον και την εξέλιξη που μπορεί να έχει ο Τζον Ντουράν σε εκείνους.

Η Άστον Βίλα τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει βήματα προς τα εμπρός. Να γίνει μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της Premier League. Να παίξει καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο, παίρνοντας παράλληλα και όλα τα απαραίτητα αποτελέσματα που χρειάζεται, ώστε να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται και επιθυμεί!

Ο Ουνάι Έμερι είναι εκείνος που άλλαξε τις ισορροπίες. Ο Ισπανός προπονητής με τις κινήσεις του έχει φέρει και πάλι τη χαρά και την αισιοδοξία στο «Βίλα Παρκ». Η δουλειά που γίνεται από μεριάς του ήταν και παραμένει άκρως ποιοτική.

Η Άστον Βίλα το περασμένο καλοκαίρι είχε πολλούς ποδοσφαιριστές που με τις εμφανίσεις τους έκαναν άλλες ομάδες να δείξουν ενδιαφέρον για εκείνους. Ένας από αυτούς ήταν και ο Τζον Ντουράν. Η αλήθεια είναι ότι την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά δεν αγωνίστηκε πολύ. Γι’ αυτό και εκείνος ήθελε σαν… τρελός να αποχωρήσει, μιας και αρκετές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο Έμερι, όμως, πιστεύει πολύ σε εκείνον. Δεν επιθυμεί να τον χάσει. Μιας και θεωρεί ότι είναι θέμα χρόνου να δείξει την κλάση του. Κάτι που τόνισε με δηλώσεις του και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Μόντσι!

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο τεχνικός διευθυντής της Άστον Βίλα, Μόντσι, για τον Ντουράν:

«Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι που πέρασε για εκείνον είχαμε πολλές προτάσεις στα χέρια μας. Σίγουρα παραπάνω από 40 ομάδες ήταν εκείνες που τον ζήτησαν. Ο Ντουράν από τη μεριά του ένιωθε να μην περνάει τόσο καλά και ήθελε να φύγει από εμάς. Μιας και ο χρόνος συμμετοχής του δεν ήταν αρκετός.

Από την άλλη ο Έμερι είναι αρκετά αισιόδοξος με εκείνον. Θεωρεί ότι μπορεί να γίνει κορυφαίος στράικερ. Ένας από τους καλύτερους του κόσμου. Πλέον παίζει πιο πολύ και έχει σημειώσει κάποια γκολ. Και έτσι είναι πολύ χαρούμενος με την όλη κατάσταση», τα λόγια του.