Ότι παραμένει το πρόβλημα έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις του Νεϊμάρ που απέτυχε να περάσει τα τεστ φυσικής κατάστασης.

Ότι παραμένει το πρόβλημα έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις του Νεϊμάρ που απέτυχε να περάσει τα τεστ φυσικής κατάστασης.

Δημοσιεύματα από Μέσα της Σαουδικής Αραβίας αναφέρουν ότι ο Βραζιλιάνος άσος θα πρέπει να μείνει άλλους δύο μήνες εκτός γηπέδων και την επιστροφή στη δράση να τοποθετείται στα τέλη του Νοέμβρη!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Ο 32χρονος τραυματίστηκε τον περασμένο Οκτώβρη στο χιαστό του γονάτου του, στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 και το ματς της Βραζιλίας κόντρα στην Ουρουγουάη.

Εν αναμονή λοιπόν της επιστροφής του. Νεϊμάρ

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.