Ο Βίκτορ Όσιμεν έχασε το... μέτρημα όταν είδε από κοντά την τροπαιοθήκη της Γαλατασαράι με τα κύπελλα και τις διακρίσεις που έχει ο σύλλογος!

Ο Βίκτορ Όσιμεν είναι μία από τις πιο ακριβές και πιο δαπανηρές μεταγραφές που έγιναν αυτό το καλοκαίρι στην Ευρώπη. Η Νάπολι άλλα σχέδια είχε για εκείνον και σίγουρα ο Αφρικανός φορ από τη μεριά του είχε άλλα πλάνα.

Ωστόσο, όλα πήγαν στράφι. Μέχρι που εμφανίστηκε η Γαλατασαράι και τον έκανε δικό της ως τον Ιούνιο του 2025, δίνοντας λεφτά με… ουρά. Τις τελευταίες ημέρες ο έμπειρος στράικερ είναι η νέα ατραξιόν του τουρκικού συλλόγου. Λογικό εδώ που τα λέμε, μιας και σαν όνομα είναι ακόμα ψηλά!

Ο Βίκτορ Όσιμεν συνέβαλλε τα μέγιστα, ώστε η Νάπολι πριν από δύο χρόνια να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ιταλία. Παρόλα αυτά στην καριέρα του δεν έχει κατακτήσει και τόσους πολλούς τίτλους. Οι Τούρκοι από την άλλη δεν ξέρουν που να τους βάλουν. Μία τροπαιοθήκη με… άπειρα Κύπελλα και διακρίσεις. Λογικό και επόμενο ο Νιγηριανός φορ να χάσει το μέτρημα και να θέλει όσο τίποτα να κατακτήσει και εκείνος με τη νέα του ομάδα όσους πιο πολλούς τίτλους γίνεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ιδού το βίντεο που δείχνει την αντίδραση του Βίκτορ Όσιμεν: