Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης (4/9) την ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια του στη League Phase του Europa League.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης (4/9) την ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια του στη League Phase του Europa League.

Αναλυτικά η λίστα:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κωνσταντίνος Τζολάκης, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Φρανσίσκο Ορτέγκα, Τζουλιάν Μπιανκόν, Λορέντσο Πιρόλα, Νταβίντ Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Παναγιώτης Ρέτσος, Απόστολος Αποστολόπουλος, Ανδρέας Ντόη.

ΜΕΣΟΙ: Μάρκο Στάμενιτς, Ζέλσον Μαρτίνς, Κρίστοφερ Βέλντε, Ντάνι Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Σαντιάγκο Έσε, Σέρτζιο Ολιβέιρα.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Αγιούμπ Ελ Κααμπί, Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, Γιώργος Μασούρας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.