Ο Βίκτορ Όσιμεν θα ανήκει στη Γαλατασαράι από εδώ και πέρα, μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με τον Αφρικανό φορ να παίρνει λεφτά με... ουρά!

Ο Βίκτορ Όσιμεν λίγο πριν το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου έφτασε να ζει έναν εφιάλτη. Από τη μία η Νάπολι δεν τον είχε δηλώσει στη λίστα με τους παίκτες της για το πρωτάθλημα. Από την άλλη η μεταγραφή του στην Τσέλσι δεν προχώρησε ποτέ λόγω των πολλών χρημάτων που ζητούσε.

Παράλληλα, το ενδιαφέρον από τις ομάδες της Σαουδικής Αραβίας τη μία ήταν μεγάλο, λίγο αργότερα δεν υπήρχε. Οπότε ο Αφρικανός στράικερ έφτασε μία ανάσα από το να περάσει τους επόμενους έξι μήνες κάνοντας προπονήσεις με τις… μπουλντόζες. Ωστόσο, για καλή του τύχη η Γαλατασαράι έδειξε ότι έχει την οικονομική δυνατότητα να του προσφέρει κάποια χρήματα και να τον κάνε δικό της. Όχι για πάντα. Απλά μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο Βίκτορ Όσιμεν θα αποζημιωθεί με το… αζημίωτο βέβαια. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο που δεν πέφτει έξω ο Νιγηριανός επιθετικός θα πάρει για τον έναν χρόνο που θα μείνει στην Τουρκία κοντά στα εννιά με δέκα εκατομμύρια ευρώ! Ένα μυθικό deal για τον παίκτη που παραλίγο να μείνει στο ράφι, αλλά και για την τουρκική ομάδα που δείχνει ότι μπορεί να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη αν και εφόσον χρειαστεί!

Βίκτορ Όσιμεν: Απίθανος παίκτης, αλλά όχι το ίδιο και σαν χαρακτήρας!

Όλοι γνωρίζουν την αξία και την ποιότητά του. Ο Βίκτορ Όσιμεν πριν από δύο χρόνια ήταν ένας από τους βασικούς λόγους, όπου η Νάπολι κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ιταλία μετά από από 33 χρόνια. Ωστόσο, από εκεί και πέρα ο Νιγηριανός στράικερ έβγαλε στο φως της δημοσιότητας και γενικότερα προς τα έξω μία πάρα πολύ κακή εικόνα.

Ότι τον ενδιαφέρουν μόνο τα χρήματα και όχι τόσο πολύ η καριέρα. Μιας και θα μπορούσε με άνεση και ευκολία να βρεθεί κάπου στην Αγγλία. Όμως, οι ετήσιες αποδοχές που ζητούσε ήταν εκτός πραγματικότητας. Δεν είναι τυχαία η απόφαση της Νάπολι, αλλά και ούτε το γεγονός ότι… ξέμεινε στη Γαλατασαράι.