Η ΑΕΚ είναι η ομάδα που έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση που έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του ο Άντονι Μαρσιάλ.

Ο Άντονι Μαρσιάλ πριν από μερικά χρόνια ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Γαλλίας. Η Μονακό ήταν εκείνη που τον χαιρόταν, μιας και ήταν η ομάδα που τον ανέδειξε. Αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2015 έσπασε τα ταμεία της για χάρη του, δίνοντας τότε 60 εκατομμύρια λίρες!

Μάλιστα, ήταν τέτοιες οι βλέψεις για εκείνον που υπήρχε ειδική ρήτρα σε περίπτωση που στο μέλλον κατακτούσε τη «Χρυσή Μπάλα». Κάτι που θα έφερνε ακόμη περισσότερα εκατομμύρια στα ταμεία των Μονεγάσκων. Κάτι τέτοιο δεν έγινε. Οι εμφανίσεις του είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα και ο ίδιος ακόμη περισσότερους τραυματισμούς.

Ο Άντονι Μαρσιάλ ακόμα και στα 28, όμως και όντας ελεύθερος από τους «κόκκινους διαβόλους» φαίνεται πως έχει αρκετούς… θαυμαστές. Η ΑΕΚ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ καλοβλέπει την περίπτωσή του. Και όχι μόνο αυτό. Η «Ένωση» έχει καταθέσει πρόταση που φτάνει τα 3,2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για τον Γάλλο επιθετικό, ο οποίος είναι πολύ κοντά στο να απαντήσει θετικά.

Από την άλλη υπάρχουν… δεύτερες σκέψεις. Μιας και θεωρεί ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι στα μέτρα του και θα μπορούσε να βρει μία ομάδα σε κάποιο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά η πρόταση της ΑΕΚ είναι η πιο καλή από οικονομικής άποψης που έχει στα χέρια του και δεν αποκλείεται να απαντήσει άμεσα θετικά σε αυτή!

Κάτι που αν συμβεί θα πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία για την ελληνική ομάδα, όπου πριν από λίγο καιρό έντυσε στα χρώματά της ακόμη έναν παίκτη με πολλές παραστάσεις της Premier League: τον Έρικ Λαμέλα.

Άντονι Μαρσιάλ: Δεν έγινε ποτέ ο επόμενος… Ανρί!

Όπως γράψαμε και πιο πάνω στην αρχή της καριέρας του ο Άντονι Μαρσιάλ ήταν ένα από τα πιο μεγάλα ταλέντα του γαλλικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα, τα χαρακτηριστικά του (ταχύτητα, τελειώματα, τεχνική κατάρτιση) έκαναν μερικούς να του… χρεώσουν το παρατσούκλι «ο επόμενος Τιερί Ανρί».

Σε αυτό βοήθησε και το γεγονός ότι ξεκίνησε από τη Μονακό. Μερικά χρόνια αργότερα φαίνεται πόσο έξω και μακριά έπεσαν όλοι αυτοί.