Η Άρσεναλ έκανε γνωστό με τον πιο επίσημο τρόπο ότι ο Ραχίμ Στέρλινγκ θα φοράει από εδώ και πέρα το νούμερο "30" μαζί της.

Η Άρσεναλ στη φετινή μεταγραφική περίοδο κινήθηκε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Ο Μίκελ Αρτέτα σε αγαστή συνεργασία με τον Εντού Γκασπάρ κατάφεραν να φέρουν στο Βόρειο Λονδίνο παίκτες με ποιότητα και παραστάσεις. Παίκτες που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στο ήδη υπάρχον σύνολο, ώστε να ξεπεράσει τα όποια εμπόδια -και κυρίως τον εαυτό του- για να κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα.

Η τελευταία προσθήκη ήταν αυτή του Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο έμπειρος εξτρέμ δόθηκε ως δανεικός από την Τσέλσι για τον επόμενο ένα χρόνο με τις δύο ομάδες να αναλαμβάνουν από κοινού την πληρωμή του παίκτη.

Η Άρσεναλ είχε δείξει ότι ήθελε και χρειαζόταν έναν παίκτη με εμπειρία στην επίθεσή της. Αρτέτα και Εντού δεν ήθελαν να χάσουν την ευκαιρία με τον Ισπανό τεχνικό να γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ικανότητές του, αφού είχαν συνεργαστεί από κοινού στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο 29χρονος στράικερ έκανε γνωστό ότι με τους Λονδρέζους θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο “30”.

Μία κίνηση που μπορεί να ερμηνευτεί από πολλούς με διαφορετικούς τρόπους!