Τρίτη αρνητική απάντηση του ΠΑΟΚ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, με τον Δικέφαλο του Βορρά να λέει «όχι» στην Μπενφίκα.

Τρίτη αρνητική απάντηση του ΠΑΟΚ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, με τον Δικέφαλο του Βορρά να λέει «όχι» στην Μπενφίκα που χτύπησε την πόρτα των «ασπρόμαυρων» με πρόταση 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο Ιβάν Σαββίδης αρνήθηκε μια ακόμα πρόταση για το μεγάλο αστέρι του ΠΑΟΚ, Γιάννη Κωνσταντέλια. Για τρίτη φορά μέσα στο φετινό καλοκαίρι, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έριξε «άκυρο» σε μεγάλη πρόταση που έφτασε στα γραφεία του Δικεφάλου του Βορρά για τον Κωνσταντέλια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Αυτή τη φορά, η Μπενφίκα ήταν αυτή που προσπάθησε να κάνει δικό της τον Έλληνα αστέρα του ΠΑΟΚ. Οι Πορτογάλοι χτύπησαν την πόρτα του Δικεφάλου με μια πρόταση 20 εκατομμυρίων ευρώ συν ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 10%.

Η απάντηση του Ιβάν Σαββίδη ήταν και πάλι αρνητική, όπως και στις δύο προηγούμενες προτάσεις των Σάλτσμπουργκ (17.5 εκατ. ευρώ) και Τζιρόνα (20 εκατ. ευρώ).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.