Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν μίλησε για τη συνεργασία του με τον Έρλινγκ Χάαλαντ και όλα αυτά που έχει ζήσει μαζί του τα τελευταία χρόνια.

Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν είναι ένας από τους καλύτερους μέσους του κόσμου. Και ένας από αυτούς που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην Premier League όλα αυτά τα χρόνια με τις εμφανίσεις που έχει χαρίσει στους φίλους της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός την περσινή σεζόν έχασε ένα μεγάλο -το πρώτο κομμάτι- της σεζόν λόγω ενός τραυματισμού. Αυτό, όμως, δεν στοίχισε και τόσο στο σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα. Μιας και οι νίκες ερχόντουσαν κανονικά και ο Έρλινγκ Χάαλαντ σκόραρε το ένα γκολ, μετά το άλλο όταν έπρεπε και όποτε έπρεπε.

Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν με δηλώσεις του στη «Mail Sport» μίλησε για τη συνεργασία που έχει με τον Σκανδιναβό άσο όλα αυτά τα χρόνια και αν είναι τελικά ο καλύτερος που έχει τροφοδοτήσει. Αν και η απάντηση που έδωσε είναι λίγο… πολιτική ο Βέλγος προσπάθησε να είναι όσο το δυνατόν πιο αληθινός και πιο αντικειμενικός γίνεται.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Κέβιν Ντε Μπρούιν για τη συνεργασία που έχει τα τελευταία χρόνια με τον Έρλινγκ Χάαλαντ:

«Αν είναι ο Χάαλαντ ο καλύτερος επιθετικός που έχω συνεργαστεί ποτέ ε; Όσον αφορά το κομμάτι της εκτέλεσης και της παρουσίας του στην αντίπαλη περιοχή θα έλεγα ότι μάλλον αυτός είναι ο καλύτερος. Ωστόσο, σαν επιθετικός γενικά δεν μπορώ να πω ότι είναι καλύτερος από τον Σέρχιο Αγκουέρο.

Ο Αγκουέρο ήταν ένας παίκτης που έκανε πολλές και διαφορετικές κινήσεις και στο σύνολο ήταν καλύτερος. Η αλήθεια είναι ότι μου είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω χωρίς να αδικήσω κάποιον. Ήμουν από τους τυχερούς παίκτες και έχω συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια με επιθετικούς όπως ο Ετό, ο Φερνάντο Τόρες.

Ωστόσο, ο Χάαλαντ έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν και ελπίζω να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος της», τα λόγια του.