Ο Πίτερ Σμάιχελ είχε πολλά παράπονα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τους παίκτες της στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Λίβερπουλ.

Ο Πίτερ Σμάιχελ είναι ένας από τους θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Χάρη σε αυτόν οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν να ζήσουν πολλές και σημαντικές στιγμές.

Ο Δανός κάτω από τα δοκάρια, όταν ακόμη αγωνιζόταν, ήταν ένας πραγματικός Κέρβερος. Έβαλε τον πήχη πολύ ψηλά και η αλήθεια είναι ότι λίγοι, μετά από εκείνον, μπορούν να τον κοιτάξουν στα μάτια και να τον κοντράρουν. Οι περισσότεροι τερματοφύλακες που είχε η Γιουνάιτεντ δεν μπορούν καν να σταθούν στο ύψος του.

Ο Πίτερ Σμάιχελ ήταν ένας από εκείνους που έδωσαν το «παρών» για το εντός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο τη Λίβερπουλ. Αυτό, όμως, ήταν ένα… λάθος. Όπως και για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Οι δυο τους όχι μόνο δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα (ήττα μ σκορ 3-0) αλλά δεν τους άρεσε ούτε η εικόνα του συνόλου του Έρικ Τεν Χαγκ.

Μάλιστα, ο Δανός μίλησε ανοιχτά και υπογράμμισε ότι ήταν πολύ δύσκολο τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον Σερ Άλεξ να βλέπουν την ομάδα της καρδιάς τους να μην μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τη Λίβερπουλ και να δέχεται ακόμη μία μεγάλη ήττα με βαρύ σκορ! Ειδικά από την ώρα και τη στιγμή που ο Τεν Χαγκ στηρίχτηκε και πήρε τους ποδοσφαιριστές που ήθελε και χρειαζόταν για το project του!

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Πίτερ Σμάιχελ, μετά την εντός έδρας ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ:

«Είχα κάτσει δίπλα από τον Σερ Άλεξ για να δούμε το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ. Η εικόνα της Γιουνάιτεντ σου προκαλεί θλίψη. Η εικόνα της ομάδας ήταν τόσο κακή που παραλίγο να κλάψει, μέχρι και ο Σερ Άλεξ.

Ο σύλλογος έδωσε πολλά χρήματα στον Τεν Χαγκ. Εκείνος πήρε τους παίκτες που ήθελε, όμως, έχουμε ήδη χάσει τα δύο από τα τρία πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Ελπίζω αυτό να αλλάξει στη συνέχεια», τα λόγια του.