Οι Μιλγουόκι Μπακς επιθυμούν να κρατήσουν τον Μπρουκ Λόπεζ και να μην τον συμπεριλάβουν σε κάποιο trade.

Οι Μιλγουόκι Μπακς επιθυμούν να κρατήσουν τον Μπρουκ Λόπεζ και να μην τον συμπεριλάβουν σε κάποιο trade.

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον Μπρουκ Λόπεζ μέσω trade σε κάποια άλλη ομάδα του NBA, όπως αποκάλυψε ο Αμερικανός δημοσιογράφος του ESPN, Μπράιαν Βίντχορστ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Η ίδια η ομάδα ενημέρωσε τον παίκτη για την συγκεκριμένη κατάσταση και έτσι ο ύψους 2μ16 σέντερ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα «Ελάφια», των οποίων φοράει τη φανέλα από το 2018.

Την περασμένη σεζόν, ο Λόπεζ μέτρησε 12.5 πόντους και 5.2 ριμπάουντ μέσο όρο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ενώ το καλοκαίρι του 2025 θα κυκλοφορήσει στην αγορά ως unrestricted free agent.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.