Ο Αλμέιδα μίλησε μετά την εύκολη νίκη της ομάδας του με 3-0 απέναντι στον Λεβαδειακό, για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε 3-0 του Λεβαδειακού στο «Λάμπρος Κατσώνης» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League. Αλμέιδα

Ο Αμπουμπακάρι Κοϊτά άνοιξε το σκορ σε ένα χρονικά πολύ κρίσιμο σημείο (45΄), ενώ στη συνέχεια τη νίκη «κλείδωσαν» ο Νίκλας Ελίασον στο 53΄ και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στο 82΄.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε μετά την εύκολη νίκη της ομάδας του με 3-0 απέναντι στον Λεβαδειακό, για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ στη NOVA:

«Όλοι δουλεύουμε ως ομάδα. Είχαμε τη στήριξη από το κοινό μας, που είναι πάντα απαραίτητο. Πιστεύω ότι στο 2ο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από το πρώτο, αλλά στο τέλος του 1ου καταφέραμε και σκοράραμε.

Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για άγχος και στρες. Άγχος έχει ένας πατέρας, που δε μπορεί να δώσει ένα πιάτο φαγητό στο παιδί του. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τρία αποτελέσματα. Αυτό, που πρέπει να κάνουμε, είναι να δείξουμε εμπιστοσύνη σε αυτούς τους παίκτες, που έφεραν δύο τίτλους στον σύλλογο. Ένας ποδοσφαιριστής ποτέ δεν ξεχνάει πώς να παίζει». Αλμέιδα

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις , σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.