Παίκτης του Ηρακλή είναι με κάθε επισημότητα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος στο πρώτο του μήνυμα έβαλε στόχο τόσο ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Παίκτης του Ηρακλή είναι με κάθε επισημότητα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος στο πρώτο του μήνυμα έβαλε στόχο τόσο ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο την άνοδο στη Stoiximan Super League.

Συγκεκριμένα, στις δηλώσεις του δεν έκρυψε την χαρά του για τη νέα χρονιά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χριστοδουλόπουλος:

«Φυσικά χαρούμενος που ήρθα, σε μια άλλη μεγάλη οικογένεια. Δεν έχουμε πολλά να πούμε. Πιστεύω ότι ο κόσμος αυτό που θέλει να ακούσει είναι ότι και για μένα ισχύει προσωπικά, να γυρίσουμε στα μεγάλα σαλόνια και να γυρίσουμε μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος μεσοεπιθετικός.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.