Ο Τζάρελ Έντι προσγειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (26/8) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για λογαριασμό του Περιστερίου.

Ο Τζάρελ Έντι προσγειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (26/8) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για λογαριασμό του Περιστερίου.

Ο 32χρονος Αμερικανός φόργουορντ αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του Γιώργου Λιμνιάτη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Τον πρώην NBAer υποδέχθηκε για λογαριασμό του Περιστερίου η Σοφία Κλιγκοπούλου, team manager της ομάδος.

Μάλιστα στην απογευματινή προπόνηση θα συμμετάσχει και ο Τζάστιν Πάτον. Ο 27χρονος σέντερ που ήρθε στην Αθήνα την Παρασκευή (23/8) θα μπει στο πρόγραμμα προετοιμασίας της υπόλοιπης ομάδας. Έντι

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.