Έναν ακόμη ξένο παίκτη υποδέχτηκε ο Πανιώνιος, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν και ο λόγος για τον Ράιον Μπράουν.

Έναν ακόμη ξένο παίκτη υποδέχτηκε ο Πανιώνιος, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Ο Ρίον Μπράουν αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο τελευταίος από όσους περίμεναν οι «κυανέρυθροι» από το εξωτερικό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Στη σχετική ανακοίνωση της ομάδας της Νέας Σμύρνης για την άφιξη του Ρίον Μπράουν αναφέρεται:

«Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον και ο Rion Brown που θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του κόουτς, Άρη Λυκογιάννη.

Τον υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο, ο Team Manager, Άγγελος Κωνσταντόπουλος και ο Media Director, Νίκος Μπουρλάκης. Πανιώνιος

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.