Η Λειψία απέκτησε τον Αντόνιο Νούσα από την Κλαμπ Μπριζ, ο οποίος αναμένεται να αντικαταστήσει τον Ντάνι Όλμο.

Η Λειψία απέκτησε τον Αντόνιο Νούσα από την Κλαμπ Μπριζ, ο οποίος αναμένεται να αντικαταστήσει τον Ντάνι Όλμο.

Η Λειψία ενήργησε ταχύτατα μετά την πώληση του Ισπανού μεσοεπιθετικού Ντάνι Όλμο στην Μπαρτσελόνα. Για την ακρίβεια, δεν περίμενε ούτε μια μέρα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Η ομάδα της Ανατολικής Γερμανίας απέκτησε τον 19χρονο Αντόνιο Νούσα από την Κλαμπ Μπριζ, ο οποίος αναμένεται να αντικαταστήσει τον Όλμο.

Η μετακίνησή του στους «Ταύρους» κόστισε 21 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η συμφωνία ισχύει για πέντε χρόνια, μέχρι τον Ιούνιο του 2029.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.