Εκτός τελικού στο μικτό σκιτ βρέθηκαν οι Μάκης Μίτας και Εμμανουέλα Κατζουράκη αφού κατέλαβαν την 7η θέση.

Εκτός τελικού στο μικτό σκιτ βρέθηκαν οι Μάκης Μίτας και Εμμανουέλα Κατζουράκη.

Οι δύο Έλληνες αθλητές έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν, όμως έμειναν εκτός τελικού στο μικτό σκιτ των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Οι Μάκης Μίτας και Εμμανουέλα Κατζουράκη είχαν επίδοση 139/150 και κατέλαβαν την 7η θέση, μένοντας εκτός της τελικής πρώτης τετράδας, που έδινε πρόκριση στον αγώνα για τα μετάλλια.

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια πέτυχε 67/75, ενώ ο Μίτας ήταν περισσότερο εύστοχος με 72/75 βολές.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.