Μεγάλο άλμα πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής στα 5,50 μέτρα. Ο Έλληνας αθλητής πέρασε με την πρώτη και συνεχίζει τον αγώνα!

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΛΜΑ ΤΟΥ Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ.

Ο Εμμανουήλ Καραλής δείχνει με το καλημέρα πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση αφού πέρασε με χαρακτηριστική ευκολία τα 5 μέτρα και 50 εκατοστά, με την πρώτη προσπάθεια.

Ο Καραλής και άλλοι 9 αθλητές πέρασαν τα 5 μέτρα και 50 εκατοστά με την πρώτη προσπάθεια, με τον Βάλτερς να τα καταφέρνει με τη δεύτερη προσπάθεια και τον Ντουπλάντις να ξεκινάει από πιο ψηλά.

Ο 24χρονος Έλληνας άλτης, μετά την τέταρτη θέση στο Τόκιο πριν από τρία χρόνια, είναι έτοιμος πλέον για το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο της καριέρας του στον μεγάλο τελικό του άλματος επί κοντώ στους Αγώνες που διεξάγονται στο Παρίσι.

Περισσότερα σε λίγο…

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.