Η Athens Kallithea έγινε και πάλι παντού πρώτο θέμα, χάρη στις νέες εμφανίσεις της που έχουν κατακλύσει το ελληνικό και ξένο Διαδίκτυο.

H Athens Kallithea δεν είναι μόδα. Είναι εκείνη που δημιουργεί τις τάσεις, τις φανέλες που κουμπώνουν καλύτερα στο μάτι. Εν γένει κάτι νέο. Κάτι ωραίο και σίγουρα μοναδικό.

Η ομάδα από τα Νότια Προάστια συνεχίζει να εντυπωσιάζει όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων. Κάτι που φάνηκε περίτρανα με τις νέες εντός έδρας εμφανίσεις για τη σεζόν 2024-2025 που ήρθαν και τα «σπάνε».

Και σίγουρα κανείς μα κανείς δεν ήταν σίγουρος και έτοιμος για ό,τι θα επακολουθούσε για τις νέες εμφανίσεις της Athens Kallithea.

H αρχή ήταν δύσκολη. Αλλά εντυπωσιακή!

Όταν η Athens Kallithea άλλαξε χέρια τότε έμελλε να αλλάξουν και πολλά πράγματα έτσι όπως τα ξέραμε και τα γνωρίζαμε στα ελληνικά δρόμενα. Οι άνθρωποι του συλλόγου από την αρχή έδειξαν ότι έχουν ταλέντο στο να βγαίνουν στον… αφρό για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που έχουν να φοράνε οι παίκτες τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας.

Η Athens Kallithea έκανε το μπαμ το καλοκαίρι του 2022 που από τη μία στιγμή στην άλλη έγινε viral στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό για τις φανέλες της. Ήταν μόνο η αρχή του hype που μόλις είχε δημιουργήσει. Λίγο αργότερα ήρθαν και οι επιτυχίες με τις νίκες στο γήπεδο, αλλά όχι με την άνοδο. Αυτό δεν… ξενέρωσε τη διοίκηση της ομάδας που και για τη σεζόν 2023-2024 έμεινε στο μυαλό όλων για τα σχέδια, τα χρώματα, αλλά και τις… επιτυχίες που συνοδεύτηκαν με ανάλογες εμφανίσεις.

Πάρης Μπάμπης © Athens Kallithea FC

Συνεχίζει όπως μόνο η Athens Kallithea ξέρει

Λίγο πιο πάνω διαβάσατε μία μικρή εισαγωγή. Ένα μικρό flashback για όλα όσα έχουμε δει προς το παρόν από την Athens Kallithea. Τώρα πάμε στο σήμερα και την εξίσου εντυπωσιακή εντός έδρας εμφάνιση που έχει σε κυρίαρχο ρόλο το μπλε χρώμα. Μία φανέλα που έχει μπροστά, όπως και πέρυσι, το ΕΜΣΤ (Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης), ήδη είναι σε διαθεσιμότητα και υπάρχει τόσο με κοντά μανίκια, μα και σε μακριά για τις κρύες νύχτες του Χειμώνα που έρχεται και που θα βρει την Athens Kallithea για πρώτη φορά, μετά από 18 χρόνια στα… σαλόνια της Super League.

Αλλά ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στο video που τη συνόδευσε που θα μπορούσε να σταθεί εύκολα και άνετα σε κάποιο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους που γυρίστηκε στις Σπέτσες. Είπαμε… Η Athens Kallithea συνεχίζει την παράδοση που έχει εκείνη δημιουργήσει με τον δικό της τρόπο!

Ωραίες φανέλες. Αλλά πόσο… βαριές; 

Και ωραία όλα αυτά με τις εμφανίσεις. Με τα σχέδια, το marketing και τα συναφή. Αλλά αυτά μπάλα δεν… παίζουν. Έτσι θα μπορούσε να πει ή να σκεφτεί ένας απλό φίλος της ομάδας ή ακόμη και το μεγαλύτερο ποσοστό των υπολοίπων οπαδών που θα αντικρίσουν σύντομα την Athens Kallithea σε όλα τα γήπεδα της Super League.

Η ομάδα από τα Νότια Προάστια έχει κάνει ήδη μερικές σημαντικές προσθήκες, έχει αλλάξει προπονητή. Εσχάτως και έδρα. Το θέμα είναι προλαβαίνει να γίνει ένα καλό και ομοιογενές σύνολο, ώστε να συνεχίσει την πορεία της από πέρυσι, ώστε να κάνει ακόμη πιο βαριά τι φανέλα της; Ή θα μείνει μόνο στην εικόνα;