Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποκλείστηκε η Ελισάβετ Τελτσίδου στην φάση των «16» - Συνεχίζει την πορεία του ο Τσελίδης.

Σε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του τζούντο, η Ελισάβετ Τετσλίδου, ένα από τα φαβορί για βάθρο, αποκλείστηκε στη φάση των «16». Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε με ιπόν από την Βελγίδα Βίλεμς και δεν συνεχίζει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ολυμπιακοί Αγώνες

Δείτε τον αγώνα της Ελισάβετ Τελτσίδου κόντρα στην Γουίλιαμς

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Νωρίτερα, ο Θοδωρής Τσελίδης κέρδισε με ιπόν τον Ρόμπερτ Φλορεντίνο από την Δομινικανή Δημοκρατία και πήρε την πρόκριση για τους «16» των 90 κιλών!

Ο Έλληνας τζουντόκα ήταν ψύχραιμος απέναντι στον αντίπαλό του, γεγονός που τον βοήθησε να εκμεταλλευτεί την αδράνειά του και να τον αποκλείσει με ιππόν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι. Ολυμπιακοί Αγώνες